BÆREDYGTIGHED

IMG_1346_WEB

Bæredygtighed

Bæredygtig udvikling er en refleksion af de nuværende behov og fremtidens mål. Det er gør det til en vigtig faktor i bygnings industrien hvor hver beslutning er nødt til at tage højde for både nutiden og fremtiden.

Bæredygtige bygninger er ofte målt på baggrund af deres miljømæssige dimensioner, hvor de sociale og økonomiske aspekter er af lavere prioritet, selvom alle tre dimensioner har grundlæggende betydning for bygningens liv og om den er bæredygtig eller ej.

Givet det, kan fokus på bæredygtig udvikling hjælpe med at nedsætte forbruget af energi i bygningsindustrien, hvor den europæiske bygningsindustri alene er ansvarlig for 40% af det materielle forbrug og 40% af forbruget af energi på kontinentet.

I Supervilla-projektet former bæredygtighed hver analyse og beslutning. Det er vores base, og gennem de tre aspekter af bæredygtighed former vi nøjsomt projektet.

Vi vil bruge vores forståelse af bæredygtighed til at reducerer drivhusgasser og forbruget af energi, gentænkte brugen af råmaterialer og genbruge de gamle materialer i eksisterende huse på en kost besparende måde, så det skaber investeringsmuligheder for virksomheder og private, uden at gå på kompromis med vores grundlæggende ideal om at lave et område med en divers population.

IMG_1303_WEB
Luk menu