BYDESIGN

IMG_2414_WEB

Bydesign

Planen er at om-modellere og renovere hjem i forstadsområder, ved renoveringer som tilretter hjemmene så der er plads til to familier i stedet for en.

Det skaber nærhed i forstadsområderne og transformerer dem til urbane områder i stedet, og med dette ændres den sociale programmering ligeledes. Ved disse ændringer har vi muligheden for at analysere og implementere det bedste af både forstæderne og de urbane områder.

Det kunne være de rolige personlige gader som findes i forstæderne, kombineret med den mere bæredygtige offentlige transport som man finder i de urbane områder.

Indtil videre har fokus været at nedbryde og forstå de miljømæssige, sociale og økonomiske fordele af et renoveringsprojekt på flere hjem.

Det kan noteres at der specifikt har været fokus på transportaspektet, som i den måde vi transporterer os selv i urbane områder og ligeledes den måde vi gør det i forstadsområder. Transportaspektet har en betydende effekt på alle tre områder af bæredygtighed og er derfor en vigtig betragtning at have med.

Luk menu